HOE IS HET GESTELD MET JOUW FINANCIËLE ADMINISTRATIE?

Zie jij door de bomen het bos niet meer?

Stapelgek van de papieren?

Geen idee hoe je de boel weer op de rit moet krijgen?

Voelt het bijhouden van je financiële administratie als een ‘noodzakelijk kwaad’?

Of sta je aan het begin en zoek je nog naar de juiste, praktische oplossing?

Droom je van een eigen bedrijf maar zie je op tegen de papiermolen? Of heb je al een bedrijf, maar vind je het lastig om je papieren te organiseren en georganiseerd te houden?

Financiële administratie lastig?
Samen maken wij het gemakkelijk!

Laat mij jou helpen jouw financiële administratie overzichtelijk en voorspelbaar te maken door je te begeleiden in het organiseren daarvan. In mijn online programma dat uit 8 modules bestaat, ontvang je een tool en alle kennis en informatie die je nodig hebt, advies en concrete hulp waarmee het allemaal echt eenvoudig wordt. Jij beslist zelf hoe ver je hierin wilt gaan.

In mijn programma krijg je de beschikking over een tool die je zelf in kunt vullen en waardoor je in één oogopslag ziet wat er in jouw bedrijf gebeurt.

ONLINE PROGRAMMA:

“SUCCESVOL ONDERNEMEN MET FINANCIEEL OVERZICHT”

In 8 weken leer je hoe ook jij succesvol kunt ondernemen met inzicht en overzicht in je financiën

MODULE 1

INLEIDING
Eindelijk je fysieke financiële administratie overzichtelijk!

MODULE 2

BETALINGEN
Registreer wat betaald en wat ontvangen is.

MODULE 3

OVERZICHT KRIJGEN EN HOUDEN
Introductie van mijn exclusieve tool waarmee je overzicht krijgt.

MODULE 4

VERKOPEN / OPBRENGSTEN
De tool en alles omtrent de verkoopfacturen.

MODULE 5

INKOPEN /  KOSTEN
De tool en alles omtrent de inkoopfacturen.

MODULE 6

BETALINGEN PER BANK
De tool en alles omtrent de bankafschriften en pinbonnen.

MODULE 7

OVERZICHT IN JE CIJFERS
De tool en de diverse rapporten die jij nu kunt maken.

MODULE 8

BELASTINGEN
De btw aangifte, de jaarlijkse aangifte en de eventuele overdracht naar de boekhouder.

Wat levert dit online programma jou op?

Samen creëren we het overzicht zodat je nooit meer wakker hoeft te liggen over de onzekerheid in je financiële administratie.
Heb je al eens nagedacht over de stress die het oplevert dat je niet precies weet wat er met jouw geld gebeurt?
In dit programma help ik je inzien dat je op een eenvoudige manier de rust en het overzicht krijgt zodat je niet langer de druk ervaart van dat je iets mist in je eigen bedrijf.

In 8 weken tijd krijg je inzicht en overzicht. Maar na die 8 weken stopt het niet. Je hebt meteen ook een jaar lang toegang tot alle informatie en ondersteuning bij het blijven organiseren van jouw financiële administratie. Handige tips en tools waarmee jij de basis van je bedrijf, je financiële administratie gaat neerzetten.

Was het een rommeltje? Na dit online programma heb je zicht op hoe jouw bedrijf er financieel voor staat en hoe je in de toekomst het overzicht kunt houden.

Wanneer start het online programma en hoe lang duurt het?

Het online programma is nu beschikbaar: je kunt starten wanneer je wilt!
Na betaling ontvang je je inloggegevens en krijg je toegang tot de eerste module. De volgende module komt telkens een week later tot je beschikking. Iedere week volgt er dan een nieuwe module totdat je alle 8 de modules hebt.
Daarnaast zijn er ook nog meerdere extra’s in verschillende vormen. Daarover kun je een stukje verderop meer lezen.

Online community waar gelijkgezinden in zitten en van wie je kunt leren en waarmee je kunt sparren. Hier kun je ook je vragen stellen. Ik ben er aanwezig om de vragen te beantwoorden zodat iedereen daar ook weer van kan leren.

De mogelijkheid om vragen in te sturen voor diverse online sessies waarin ik persoonlijk antwoorden geef en je verder op weg help.

Bonus video’s die extra toelichting geven op verscheidene onderwerpen. 

Vanaf module 4: De mogelijkheid om jouw tool door mij te laten controleren

Ga je voor inzicht en overzicht in je financiële administratie?
De keuze is aan jou!

anderen gingen je voor

“Eindelijk is het me duidelijk hoe het toch komt dat ik het overzicht steeds kwijt raakte. Ik miste een belangrijke schakel en snap nu precies wat er gebeurt.”

“Door de intensieve 1 op 1 begeleiding kwam ik erachter dat ik te weinig rekende aan mijn klanten. Mijn klanten zagen mijn tijd dan ook niet voldoende als waardevol. Nu ben ik strenger naar mezelf en doelbewuster in mijn dienstverlening en heb ik meer tevreden klanten.”

“Steeds ontving ik maar herinneringen en ik begreep niet waar dat door kwam. Door deze methodiek toe te passen en de adviezen op te volgen, ontvang ik nu alleen nog herinneringen als ik zelf teveel heb uitgegeven.”

“Ik dacht altijd dat mijn administratie nooit meer op orde zou komen zonder dat ik daar uren en uren aan zou moeten besteden. Het blijkt uiteindelijk helemaal niet zo ingewikkeld met de hulp van dit programma.”

“Ik betaalde mijn boekhouder een veelvoud van dit bedrag en kreeg er niet half de duidelijkheid voor terug. Hij wist waarschijnlijk precies wat hij deed, maar ik kreeg er niet meer inzicht door. Met behulp van dit programma snap ik nu ook wat er gebeurt. Die boekhouder gebruik ik alleen nog maar voor het doen van de aangiftes omdat ik ook nog wat bijzondere zaken heb. Al met al scheelt het me een hoop geld en irritatie dat ik nu ook gewoon begrijp hoe het op grote lijnen werkt.”

WIE BEN IK?

Mijn naam is Dew Driessen en ik ben financial organizer. Het organiseren zit mij in het bloed; in het verleden ben ik eigenlijk altijd bezig geweest met het organiseren van grote afdelingen en het verdelen van het werk over de verschillende onderdelen.

Toen ik in 2005 mijn eerste eigen bedrijf startte, ontdekte ik dat het organiseren van je eigen financiële administratie veel tijd vergt en ik de aansluiting met mijn boekhouder miste. Ik was ervan overtuigd dat dit beter kon en ben me daar uitgebreid in gaan verdiepen. Ik wilde geen boekhouder worden, maar ik wilde wel snappen wat er gebeurde.

Inmiddels ben ik financial organizer en heb ik een programma ontwikkeld waarmee iedere ondernemer slimmer en beter met de financiële administratie kan omgaan.
Ik begeleid op dit moment een klein aantal ondernemers zeer intensief. De begeleiding varieert van alleen maar wat adviezen geven tot het volledig voeren van de financiële administratie.

Met mijn online programma heb ik de handleiding geschreven om de structuur aan te brengen in je financiële administratie. Dit zorgt ervoor dat je duidelijkheid en rust creëert zodat je met een gerust hart kunt ondernemen.

Heb je interesse? Dan doe ik je een uniek aanbod.

Je kunt nu namelijk GRATIS KENNISMAKEN met dit online programma!
Vul je naam en mailadres hieronder in en je krijgt 2 weken GRATIS TOEGANG TOT MODULE 1 van het online programma Succesvol Ondernemen met Financieel Overzicht. Na 2 weken kun je dan beslissen of je het hele programma wilt gaan volgen. No strings attached.

Ga je voor succesvol ondernemen met financieel overzicht? De keuze is aan jou!

MOGELIJK VRAAG JE JE DIT NOG AF

Wat heb ik nodig om mee te kunnen doen?

Om mee te kunnen doen, heb je een laptop of tablet met internetverbinding nodig en een mogelijkheid om een Excel bestand te openen. Wanneer je dus Google Chrome als internet browser gebruikt kun je de documenten openen via Google Spreadsheets.
En geen zorgen: ook als je geen expert in Excel bent kun je meedoen!

Zijn er nog extra kosten?

Nee, er zijn geen extra kosten. Alleen als je besluit extra diensten te kopen.

Welke basiskennis heb ik nodig?

Als jij via internet video’s kunt bekijken, kun je mijn online programma gemakkelijk volgen. Het werken met de tool wordt stap voor stap uitgelegd. Je hebt hier geen speciale basiskennis voor nodig.

Ik ga binnenkort op vakantie, kan ik dan wel mee doen?

Jazeker. Iedere week komt er een nieuwe module beschikbaar. Vanaf het beschikbaar komen van de eerste module heb je een jaar lang toegang. De laatste module blijft dus ongeveer 10 maanden lang beschikbaar voor jou. Na je vakantie kun je gewoon het programma weer oppakken waar je bent gestopt.

Wat doe ik als ik nu nog vragen heb?

Als je nu nog vragen hebt, mail me dan gerust. Ik beantwoord graag je vragen.
Je kunt mij mailen op dew@myfinancialorganizer.nl

Lig jij ‘s nachts wakker over je financiële administratie?
Niet meer doen, het is echt niet nodig. Volg mijn online programma en laten we samen zorgen dat jij weer uitgerust wakker wordt!

My Financial Organizer
© Dew Driessen

Privacyverklaring
 

Volg mij op Social Media