PRIVACYVERKLARING

Wie wij zijn

My Financial Organizer, onderdeel van Dew Driessen Interim Support
Dew Driessen
Noodweg 32
1213 PX Hilversum (geen bezoekadres)

Websites: www.myfinancialorganizer.nl, www.dewdriessen.nl
Mail: info@myfinancialorganizer.nl
KvK-nummer: 63018071
BTW-nummer: NL195403058B01

Welke persoonsgegevens wij verzamelen

  • Gegevens over geslacht, naam, adres, postcode en woonplaats als je je ergens voor inschrijft
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Betalingsgegevens bij automatische incasso
  • Profielfoto bij deelname aan besloten Facebook groep
  • Profielnaam bij deelname aan besloten Facebook groep
  • Video als je meewerkt aan een video testimonial
  • Foto’s alleen met jouw toestemming
  • IP-adressen worden automatisch verzameld in de log van onze websites
  • Statistische gegevens over het gebruik van onze websites via Google Analytics
  • Statistische bezoekersgegevens via sociale media, zoals Facebook, Instagram en Linkedin

Waarom wij persoonsgegevens verzamelen

  • Om een bestelling aan je te kunnen leveren
  • Om de betaling ten uitvoer te brengen
  • Om contact op te nemen n.a.v. een verzoek daartoe via de website of op een andere manier
  • Om je een nieuwsbrief en mail te kunnen sturen
  • Om je toegang te kunnen verlenen tot een besloten gedeelte van de website
  • Om statistieken over bezoekers van de website bij te kunnen houden
  • Om betrokkenen te kunnen identificeren wanneer zij hun rechten onder de privacywetgeving uitoefenen
  • Om te kunnen vorderen tot nakoming van een overeenkomst
  • Om een vordering op nakoming van een overeenkomst uit handen te kunnen geven
  • Om rechtszaken uit te kunnen voeren
  • Om geautomatiseerde beslissingen te kunnen maken

Op welke gronden wij persoonsgegevens verzamelen

  • Noodzaak voor uitvoering overeenkomst
  • Wettelijke plicht (bewaartermijnen boekhouding)
  • Toestemming

Wat er gebeurt als je persoonsgegevens niet wilt delen

Als je je persoonsgegevens niet wilt delen, dan is het niet mogelijk om bij ons opleidingen of cursussen te volgen. Verder kun je dan onze nieuwsbrieven, tips en vacatures niet ontvangen.

Gegevens die online worden gepubliceerd

Alleen als je toestemming geeft om je evaluatie van je opleiding te publiceren op onze websites en in onze nieuwsbrieven, dan doen we dat met je naam en, alleen als je dat wilt, je profielfoto. Dat betekent dat je naam en eventuele profielfoto ook kunnen verschijnen in zoekmachine resultaten. Anonieme evaluaties worden niet gepubliceerd.

Cookies

Wat zijn cookies? Cookies zijn kleine tekstbestandjes op een website die verschillende functies hebben. Wij kunnen de volgende soorten cookies gebruiken:

  • Functionele cookies om de website goed te laten functioneren
  • Analytische cookies om website bezoeken te kunnen meten, dus anonieme statistieken
  • Social media cookies zodat we weten hoeveel website bezoek we krijgen vanuit welke sociale media
  • Tracking cookies waarmee advertenties kunnen worden afgestemd met het type website bezoekers.

Je kunt cookies ook verwijderen van jouw eigen website. Gebruik daarvoor deze handleiding: https://www.consumentenbond.nl/internet-privacy/cookies-verwijderen

Statistieken

Onze websites houden statistieken bij van:

  • Aantallen bezoekers per maand en per jaar
  • Bronnen waarmee bezoekers ons hebben gevonden, zoals andere websites, sociale media of organisch bereik
  • Hoe vaak de websites zijn bekeken
  • Hoe lang de websites zijn bekeken
  • Bounce percentages

Nieuwsbrief

My Financial Organizer stuurt nieuwsbrieven en mails aan klanten, relaties en potentiële klanten (prospects). Dit gebeurt alleen als de betreffende personen zich hiervoor hebben ingeschreven. Uitschrijven kan op ieder moment via de link onderaan de nieuwsbrieven of in een antwoord per mail.

Bij uitschrijven via de link gebeurt dit automatisch via ons systeem Autorespond. Bij uitschrijven via een antwoord per mail zorgen wij ervoor dat dit in ieder geval binnen enkele dagen gebeurt.

Delen met derden

Persoonsgegevens van cursisten worden gedeeld met:

  • Onze virtual assistant
  • Payment service provider (Mollie) bij IDeal betalingen en eventuele periodieke betalingen
  • Onze accountant (facturen in de boekhouding)
  • Onze hosting provider voorzover het om (cijfermatige) logs van websites en besloten gedeelte van de website gaat, evenals IP adressen

Gegevens buiten Europa

Voorzover nodig wordt gebruik gemaakt van providers van buiten Europa. Denk daarbij aan Google en Dropbox. Zij beschikken over een EU-US Privacy Shield.

Bewaartermijnen

Onze bewaartermijnen zijn:

De wettelijk verplichte termijn van 7 jaar voor zaken die samenhangen met onze boekhouding: identificatiegegevens, financiële bijzonderheden en alle contractuele gegevens met betrekking tot afname van onze producten.

Beeldopnamen bewaren we niet langer dan 5 jaar.

Beveiliging

Wij hebben de volgende maatregelen genomen om de persoonsgegevens te beveiligen:

  • SSL certificaten op al onze websites en de besloten gedeeltes
  • Onze software leveranciers hebben allen een EU-US Privacy Shield
  • Onze software leveranciers hebben een privacy statement

Rechten

Rechten van onze klanten en relaties ten opzichte van My Financial Organizer als verwerkingsverantwoordelijke:

  • Recht op inzage
  • Recht op rectificatie
  • Recht op gegevenswissing (recht om vergeten te worden). Dit is niet helemaal mogelijk na bestelling van een van onze producten. Voor boekhoudgegevens hebben wij op grond van fiscale wetgeving een wettelijke bewaartermijn van 7 jaar.
  • Recht op beperking van verwerking
  • Recht op dataportabiliteit
  • Het recht van verzet tegen geautomatiseerde beslissingen
  • Recht om toestemming te allen tijde in te trekken

Je kunt deze rechten uitoefenen door kenbaar te maken wat je wilt via een mail naar info@myfinancialorganizer.nl

Klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over jouw gegevensverwerking. Maar graag horen wij jouw klacht als eerste, zodat we samen jouw klacht kunnen oplossen.

Wijzigingen

Wij hebben het recht om deze privacyverklaring van tijd tot tijd te wijzigen. We raden je daarom aan om deze regelmatig te raadplegen. Inhoudelijke wijzigingen zullen wij vermelden via onze nieuwsbrief.
De laaste wijziging in deze privacyverklaring is op 9 september 2019 doorgevoerd.

My Financial Organizer
© Dew Driessen

Privacyverklaring
Met gemaakt door Anita Faber

Volg mij op Social Media